Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.
 • Novo

  Prenosni UV-C sterilizator

  58,56 €

  Razkuževanje brez kemikalij. UV-C sterilizator je enostaven za uporabo, z njim lahko razkužujemo kjerkoli in kadarkoli. Je popolnoma varen. UV-C LED ima valovno dolžino 270-285 nm, pri čimer je stopnja sterilizacije 99,9%. S prenosnim UV-C sterilizatorjem enostavno osvetlimo površino, ki jo želimo razkužiti za približno 10-30 sekund in površina je v celoti razkužena. Primeren za razkuževanje občutljivih površin, ki niso primerne razkuževanje s kemikalijami. 

  Količina

  Nazadnje je bil ta izdelek dodan v košarico dne: 2020-05-18

  Razkuževanje brez kemikalij. UV sterilizator je enostaven za uporabo, z njim lahko razkužujemo kjerkoli in kadarkoli. Je popolnoma varen. UV LED ima valovno dolžino 270-285 nm, pri čimer je stopnja sterilizacije 99,9%. S prenosnim UV sterilizatorjem enostavno osvetlimo površino, ki jo želimo razkužiti za približno 10-30 sekund in površina je v celoti razkužena. Primeren za razkuževanje občutljivih površin, ki niso primerne razkuževanje s kemikalijami. 

  7 drugih izdelkov v isti kategoriji: