Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

   Razkužilo Etanol 70+/100 ml

   4,76 €

   Univerzalno razkužilo proti bakterijam in virusom za roke vsebuje čisti etanol. Na koži ne pušča lepljivega in neprijetnega občutka. Po uporabi predlagamo izdatno vlaženje kože. Razkužilo je pakirano v priročni embalaži. Ima razpršilo, kar omogoča enakomeren nanos za razkuževanje rok. 100ml embalaža je majhna in priročna. Uporaben kot žepno razkužilo, ki ga imamo lahko s seboj na vsakem koraku. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu, ki bo priložen dobavljenemu izdelku.

   Količina

   Nazadnje je bil ta izdelek dodan v košarico dne: 2020-05-06

   Univerzalno razkužilo proti bakterijam in virusom za roke vsebuje čisti etanol. Na koži ne pušča lepljivega in neprijetnega občutka. Po uporabi predlagamo izdatno vlaženje kože. Razkužilo je pakirano v priročni embalaži. Ima razpršilo, kar omogoča enakomeren nanos za razkuževanje rok. 100ml embalaža je majhna in priročna. Uporaben kot žepno razkužilo, ki ga imamo lahko s seboj na vsakem koraku.

   Stranke ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

   7 drugih izdelkov v isti kategoriji: